Uitgelicht: Acario 15W-40

  • qxio-arrow-left-cTerug naar Nieuws overzicht

UITGELICHT : ACARIO 15W-40

ACARIO 15W-40

 

Motorolie is van vitaal belang voor de goede werking en de levensduur van een vrachtwagenmotor. Het speelt verschillende cruciale rollen in het motorcompartiment van een vrachtwagen. 

Synmar Acario 15W-40 is een hoogwaardig minerale multigrade motorolie. Speciaal ontwikkeld voor het gemend wagenpark en is toepasbaar voor benzine-en dieselmotoren, met of zonder turbo, voor de zwaarste bedrijfsomstandigheden in alle seizoenen.

Onze motorolie, Acario 15W-40 is uitermate geschikt voor lange verversingsintervallen en voor het gebruik van dieselbrandstoffen met een relatief hoog zwavelgehalte, wat deze motorolie bij uitstek geschikt maakt voor vrachtwagens.

Voor deze motorolie maken we gebruik van een hoogwaardige formule die over een OEM-goedkeuring beschikt vanuit Volvo (VDS-3), Mack (EO-N) en Renault (VI RLD-2). 

Controleer voor de aanschaf van motorolie altijd de specificaties van de vrachtwagenfabrikant, de gebruikershandleiding, het onderhoudsboekje of vraag het de adviseurs van Synmar!

 

Bestellen
Wil je meer informatie of producten van Synmar bestellen? Neem dan contact op via +31(0) 33-303 3044 of stuur een email naar info@synmar.nl

 

 

Auteur: Synmar

keep in
touch

Wij zijn Synmar! Hoe kunnen we u vandaag van dienst zijn?

CONTACT qxio-arrow-right-c

synmar logo colour

Albert Schweitzerstraat 7
7131 PG Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0) 33 303 3044
info@synmar.nl

linkedin facebookmailmail