ons BEDRIJF
ons TEAM

JONG &
DYNAMISCH

Synmar is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in smeeroliën en vloeistoffen. Wij zijn actief in verschillende landen met een ruim assortiment van hoge kwaliteit. Dit leveren wij zowel in binnen- en buitenland.

Synmar past de praktijkcode van ATIEL toe voor de ontwikkeling van motorsmeermiddelen die voldoen aan de prestatie-eisen van ACEA. De praktijkcode van ATIEL is een sleutelelement van het European Engine Lubricants Quality Management System (EELQMS), dat een toewijding inhoudt aan het op de markt brengen, ontwikkelen en produceren van die motorsmeermiddelen waarvoor de naleving van ACEA Oil Sequences zal worden geclaimd.


in meer dan 23
landen
actief

onze
identiteit

Synmar levert producten van hoge kwaliteit die perfect aansluiten op de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Synmar premium smeeroliën worden geproduceerd in Nederland. Iets om trots op te zijn, daarom staat dit ook vermeld op onze verpakking “Made in Holland”.

De handzame verpakking geeft heldere informatie over de manier waarop het product moet worden gebruikt. Onze identiteit is duidelijk terug te vinden op onze verpakkingen, etiketten en dozen. Dit geeft de klant de ultieme Synmar ervaring.

VALUES

MISSIE | Uitstekende service is de sleutel tot succes. Het is onze missie om onze klant een uitstekende service te bieden. Synmar zal haar productaanbod op een klantgerichte manier blijven uitbreiden en haar productbeschikbaarheid wereldwijd uitbouwen.

VISIE | Synmar zal haar positie als speler verder uitbreiden in de wereldwijde smeermiddelmarkt. Wij ondersteunen onze partners door een breed scala aan hoogwaardige producten aan te bieden.

Elk land is uniek. Het Synmar team zal de behoeftes van verschillende landen onderzoeken om zo de klanten goed van dienst te zijn. Wij bieden de klant de best mogelijke oplossing wereldwijd.

Onze

Team

Commercieel Directeur 

Vincent Sanders

Vertaalresultaten


Vertaalresultaten

  • qxio-android-mail
  • qxif-linkedin-in

Sales Manager Afrika & Midden Oosten

Mounir El Hassani

  • qxio-android-mail