ons BEDRIJF
ons TEAM

JONG &
DYNAMISCH

Synmar is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in smeeroliën en vloeistoffen. Wij zijn actief in verschillende landen met een ruim assortiment van hoge kwaliteit. Dit leveren wij zowel in binnen- en buitenland.
De producten van Synmar worden ontwikkeld en geproduceerd in Amersfoort, Nederland. Synmar produceert en levert hoogwaardige producten welke perfect aansluiten bij de wensen en eisen van de klant.

Het assortiment kan gebruikt worden in de automobiel-, transport-, motor fiets-, agricultuur en het industriële segment. Producten kunnen geleverd worden in kleine hoeveelheden zoals in dozen van 12×1 liter of 4×5 liter maar ook in grotere hoeveelheden via zee containers.

in meer dan 23
landen
actief

onze
identiteit

De handzame verpakking geeft heldere informatie over de manier waarop het product moet worden gebruikt. Onze identiteit is duidelijk terug te vinden op onze verpakkingen, etiketten en dozen. Dit geeft de klant de ultieme Synmar ervaring.

VALUES

MISSIE | Uitstekende service is de sleutel tot succes. Het is onze missie om onze klant een uitstekende service te bieden. Synmar zal haar productaanbod op een klantgerichte manier blijven uitbreiden en haar productbeschikbaarheid wereldwijd uitbouwen.

VISIE | Synmar zal haar positie als speler verder uitbreiden in de wereldwijde smeermiddelmarkt. Wij ondersteunen onze partners door een breed scala aan hoogwaardige producten aan te bieden.

Elk land is uniek. Het Synmar team zal de behoeftes van verschillende landen onderzoeken om zo de klanten goed van dienst te zijn. Wij bieden de klant de best mogelijke oplossing wereldwijd.

Onze

Team

General Manager

John Bruggink

Export Manager

Vincent Sanders

Accountmanager Nederland

Ronald Lippmann

Finance / Back-Office

Cindy van Dijk

Finance

Rosalie Hoefkens

Marketing

Yasmina Alhaft

Magazijn / Expeditie

Frank Hendriks

Magazijn / Expeditie

Stefan Ramphal

Magazijn / Expeditie

Frank Hendriks

‘Wat in 2013 begon, is intussen
uitgegroeid tot een organisatie die zich
wereldwijd wil ontwikkelen. Elke dag
een stap dichterbij ons grote doel.’

Onze

Vacatures

 • Marketing & Social Media stagiair(e)

  Amersfoort

  Als online marketing stagiaire zul je onze Synmar producten online onder de aandacht brengen bij zoveel mogelijk potentieel klanten.

  40 uur per week

 • Accountmanager Export

  Azië

  Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in Azië.

  40 uur per week

 • Accountmanager

  Zuid/West Nederland

  Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in Zuid en West Nederland.

  40 uur per week

KEEP IN
TOUCH

Uw vraag nog niet beantwoord? Of u nu een vraag heeft over onze producten, diensten, prijzen of samenwerkingen, ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.