Product Manager

Locatie: Apeldoorn
Intro: Als product manager heb je een belangrijke rol in het hart van onze organisatie. Je werkt samen met collega’s van de sales-, logistiek-, inkoop-, marketing- en R&D-afdeling en je bent verantwoordelijk voor ons product beleid en gaat op zoek naar kansen die anderen niet zien.
Hours: 32-40 uur

[...]

Sales Support Medewerker

Locatie: Apeldoorn
Intro: Synmar groeit snel! Synmar is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in smeeroliën en vloeistoffen. Wij zijn actief in verschillende landen met een ruim assortiment van hoge kwaliteit. Daarom zijn wij op zoek naar een allround Sales Support Medewerker.
Hours: 16-24 uur

[...]

Stage | Online Marketing

Intro: Bij Synmar krijg je dan ook de kans om jezelf nog verder te ontwikkelen. Ook is er veel ruimte voor eigen ideeën en krijg je eigen projecten toegewezen, waarbij je zelfstandig aan de slag kunt.

[...]

Sales Accountmanager Export

Intro: Hou jij van een uitdaging en wil je meewerken aan het internationale verkoopsucces van Synmar? Ben je daarnaast een echte sales professional en houd je van reizen? Kun je deuren openen die voor andere gesloten blijven? Dan is dit de perfecte functie voor jou!
Hours: 40 uur

[...]

keep in
touch

Wij zijn Synmar! Hoe kunnen we u vandaag van dienst zijn?

synmar logo colour

Hogeweg 210
3815 LZ Amersfoort
The Netherlands

+31 (0) 33 303 3044

linkedin facebookmailmail

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.