Handen reinigen is nog nooit zo trendy geweest!

DESINFECTIE
13-05-2020

Handen reinigen is nog nooit zo trendy geweest!

Veel bedrijven en instellingen, zijn momenteel op zoek naar een eenvoudige en snelle oplossing om de bezoekers de mogelijkheid te bieden hun handen te laten desinfecteren bij binnenkomst. 

Verwachting is dat dit niet alleen het geval is tijdens de huidige Corona-crisis, maar ook de periode na COVID-19 zal vragen om een andere benadering van contactmomenten.

Synmar biedt hier de ideale oplossing voor; de Synmar Desinfectie Zuil. Contactloos, Geen afval, Geen stroom Navulbaar en Verplaatsbaar. 

Synmar Desinfectie Zuil  is een eenvoudige en snelle oplossing om bezoekers de mogelijkheid te bieden hun handen te laten desinfecteren bij binnenkomst.

Synmar Desinfectie Zuil

Synmar Desinfectie Zuil is volledig handsfree, en werkt zonder stroomvoorziening! De dispenser werkt door middel van een infrarood sensor die de handen detecteert wanneer deze worden aangeboden.

De dispenser is makkelijk te vullen met desinfectie vloeistof of gel. Ideaal op plekken waar uw klanten binnen komen.

Synmar Balie Desinfectie Zuil

Naast de Synmar Desinfectie Zuil bieden wij nu ook een tafelmodel aan. Ideaal voor op de balie, naast het koffiezetapparaat in de kantine, of op kantoor. Kortom zeer geschikt als u niet de ruimte heeft voor "zijn grote broer".

Contactloos, navulbaar, compact, hygiĆ«nisch, eenvoudig verplaatsbaar en op voorraad! 

Verkrijgbaar in het zwart en wit. 

Interesse?

Stuur een bericht naar John Bruggink.

M:        +31 (0)6 22 97 11 32
E:
        

Auteur: Yasmina Alhaft