Start nieuwbouw locatie Lichtenvoorde

  • qxio-arrow-left-cTerug naar Nieuws overzicht

Nieuwbouw update

Start nieuwbouw lichtenvoorde

 

Synmar start met nieuwbouw van warehouse op locatie Lichtenvoorde

Eind augustus zijn wij begonnen met de civiele werkzaamheden op onze vestiging in Lichtenvoorde. Na ruim twee jaar van intensieve voorbereiding en samenwerking met lokale ondernemers is de bouw van onze nieuwe productiefaciliteit officieel gestart. Dit project is een belangrijke stap in de groei en verdere professionalisering van onze activiteiten.

De firma Dusseldorp is inmiddels bezig met het slopen van de bestaande warehouse en het verwijderen van de ondergrondse tanks. Dit proces zal ongeveer tot eind oktober/begin november duren, waarna de grond bouwrijp zal zijn voor de bouw van onze nieuwe productiefaciliteit. Onze buurman, Eeftink Rensing, zal verantwoordelijk zijn voor de nieuwbouw, waarvan de buitenkant naar verwachting eind april 2025 gereed zal zijn. Eeftink Rensing verzorgde eerder ook de bouw van ons kantoor in Lichtenvoorde. Voor de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties (E+W) werken we samen met WSi Techniek, eveneens een lokale ondernemer.

Wat betekent dit voor ons?
Met deze nieuwbouw realiseren wij een moderne warehouse waarin we diverse producten, zoals olie, antivries, koelvloeistoffen, AdBlue en Optispray, kunnen opslaan en afvullen. We installeren opslagtanks van 10.000 tot 45.000 liter, wat ons een totale opslagcapaciteit van meer dan 600.000 liter in bulk oplevert. Dit stelt ons in staat om zowel onze eigen Synmar producten als Private Label-producten af te vullen, in verpakkingen van 1 liter tot IBC’s van 1000 liter.

Verplaatsing van productie
Tijdens de bouwwerkzaamheden zal de productie tijdelijk worden verplaatst. De antivries-, koelvloeistof-, AdBlue- en Optispray-productie zal plaatsvinden op een andere locatie in Lichtenvoorde. Het afvullen van olie en smeermiddelen zal enkel nog in Apeldoorn plaatsvinden. Onze opslag van gereed product wordt ondergebracht in Eibergen, waar we beschikken over 500 palletplaatsen. Hiermee behouden we de continuïteit en kunnen wij de service leveren die jullie van ons gewend zijn.

Blijf op de hoogte
We houden jullie graag op de hoogte van de voortgang. Daarom maken we een time-lapse video van de werkzaamheden. De eerste video kunnen jullie hieronder vinden, er zal regelmatig een update volgen via onze social media-kanalen.

Met deze nieuwbouw bereiden we ons voor op de toekomst en kunnen we onze processen verder optimaliseren om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Auteur: Synmar
Loading...

keep in
touch

Wij zijn Synmar! Hoe kunnen we u vandaag van dienst zijn?

CONTACT qxio-arrow-right-c

synmar logo colour

Albert Schweitzerstraat 7
7131 PG Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0) 33 303 3044
info@synmar.nl

linkedin facebookmailmail