SYNMAR MAXUS 5W-30 RMS

  • qxio-arrow-left-cTerug naar Nieuws overzicht

SYNMAR Maxus 5W-30 RMS


Synmar Maxus 5W-30 RMS voor maximale prestaties


Synmar introduceert de Maxus 5W-30 RMS, deze volsynthetische motorolie met MID-SAPS technologie is speciaal ontworpen voor de nieuwste turbo-diesel en benzinemotoren met directe injectie (TGDI) en die zijn uitgerust met emissie beperkingsapparatuur, met name voor voertuigen uit de Renaultgroep. De specifieke formulering garandeert een schonere en beter presterende motor zonder de olieverversingsinterval te verkorten. Door de brede toepasbaarheid van dit smeermiddel kunt u perfect onderhoud bieden aan verschillende voertuigen van verschillende grote merken.


Deze motorolie dekt een breed scala aan voertuigen waar ACEA C2- of C3-motoroliĆ«n vereist zijn. Verder heeft deze motorolie het Renault RN 17 specificatieniveau. Dit betekent dat u deze olie kunt gebruiken waar voorheen RN0700 & RN0710 nodig waren, zodoende is deze motorolie geschikt voor meerdere Dacia-, Nissan- en Renault-modellen.


Of het nu gaat om de motor-prestaties, efficiƫntie of een brede inzetbaarheid, de Synmar Maxus 5W-30 RMS biedt u maximale prestaties op alle vlakken!


Auteur: Synmar

keep in
touch

Wij zijn Synmar! Hoe kunnen we u vandaag van dienst zijn?

CONTACT qxio-arrow-right-c

synmar logo colour

Albert Schweitzerstraat 7
7131 PG Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0) 33 303 3044
info@synmar.nl

linkedin facebookmailmail