Uitbreiding Alexius serie

ALEXIUS SERIE
06-11-2022

UITBREIDING ALEXIUS SERIE

De populariteit en ontwikkeling van automatische transmissies neemt steeds meer toe, waarmee ook het belang van het juiste smeermiddel steeds belangrijker wordt. Door de toename van het aantal versnellingstrappen en steeds hogere eisen aan de levensduur en brandstofverbruik zorgen in combinatie met een steeds lagere viscositeit en hogere bedrijfstemperaturen voor uitdagingen op het gebied van bescherming en slijtage. Om hierop in te spelen heeft Synmar onlangs twee nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, genaamd de Alexius VII en Alexius IX. 

Synmar Alexius VII

De Synmar Alexius VII is een hoogwaardige vol synthetische olie die speciaal ontwikkeld is voor de 7-traps automatische transmissies van Mercedes-Benz, waar een ATF met een lage viscositeit wordt gevraagd. Door gebruik van hoogwaardige synthetische basisoliën en de nieuwste additieven zorgen ervoor dat de unieke schakeleigenschappen blijven behouden en waarmee tevens een significante brandstofbesparing en vermindering van de CO2 uitstoot worden gerealiseerd. De Synmar Alexius VII is de keuze waar de MB 236.15 wordt voorgeschreven.

Synmar Alexius IX

De Synmar Alexius IX is een hoogwaardige vol synthetische olie die in de basis speciaal ontworpen is voor de nieuwste generatie automatische transmissies met 9 versnellingen maar ook zeer geschikt is voor andere type automatische transmissies. Geformuleerd uit hoogwaardige basisoliën en additieven, biedt het een zeer hoge bescherming tegen slijtage, corrosie en oxidatie en heeft het uitstekende wrijvingseigenschappen waardoor de transmissie optimaal zal blijven presteren. De Synmar Alexius IX is breed inzetbaarheid en geschikt voor de meest gangbare Europese en Aziatische OEM-specificaties (VW, BMW, MB, Mitsubishi, Aisin Warner en ZF).


Benieuwd welke transmissieolie geschikt is voor uw voertuig? dan verwijzen wij u graag naar onze homepagina waar onze olieadviseur u eenvoudig het juiste advies geeft!

Auteur: Floris Jelier