New product - HERO 5W-30 FE

  • qxio-arrow-left-cTerug naar Nieuws overzicht

NEW PRODUCT - HERO 5W-30 FE


LET ME BE YOUR HERO


Synmar breidt haar truck-assortiment uit met een nieuwe vol-synthetische, uitstoot vriendelijke en brandstof besparende motorolie. 

De Synmar Hero 5W-30 FE is een vol-synthetische UHPD (Ultra High Performance Diesel) motorolie met een lange verversingsinterval specifiek ontwikkeld voor commerciƫle voertuigen en gebaseerd op 'LOW SAPS' technologie.

 

Dit betekent dat de gehaltes aan zwavel, fosfor en sulfaat drastisch zijn gereduceerd, om nabehandelingssystemen voor uitlaatgassen te beschermen. De Hero 5W-30 FE heeft geweldige brandstof besparende eigenschappen en bevat speciale additieven om motor en olie schoon te houden. Door zijn ruime performancespectrum is deze motorolie zeer breed inzetbaar, voldoet onder andere aan de Scania LDF-4, VOLVO VDS 4.5, Renault VI RLD-3 en Mercedes Benz 228.52 vereisten.  

 

De Synmar Hero 5W-30 FE is de perfecte keuze voor het reduceren van schadelijke uitlaatgassen op Euro-IV, Euro-V en Euro-VI motoren. Daarnaast is de Hero 5W-30 FE ook te gebruiken in oudere vrachtwagens zonder roetfilter, EURO-III motoren en waar ACEA E4 is voorgeschreven.

Als brede inzetbaarheid, brandstofbesparing en een vermindering van uitstoot van belang zijn, dan is de Synmar Hero 5W-30 FE de juiste keuze om te maken!

 

Meer informatie over de Hero 5W-30 FE vraag je op via info@synmar.nl. Wil je direct bestellen? Bel dan +31 (0)33 303 3044.


Auteur: Synmar

keep in
touch

Wij zijn Synmar! Hoe kunnen we u vandaag van dienst zijn?

CONTACT qxio-arrow-right-c

synmar logo colour

Albert Schweitzerstraat 7
7131 PG Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0) 33 303 3044
info@synmar.nl

linkedin facebookmailmail