Uitgelicht: Agri Stou 10W30

  • qxio-arrow-left-cTerug naar Nieuws overzicht

Een multifunctionele olie voor landbouw- en grondverzetmachines


AGRI STOU 10w-30


De juiste smeermiddelen zijn van groot belang om te kunnen vertrouwen op uw materiaal.

Om ervoor te zorgen dat landbouw- en grondverzetmachines op het hoogste niveau kunnen presteren is preventief onderhoud zeer belangrijk.

 

Synmar heeft diverse producten in het assortiment om landbouw of grondverzetmachine in topconditie te houden. Een belangrijke en hoogwaardige speler is onze Agri STOU 10W-30, een multifunctionele motorolie om de tractor, landbouwmachine of andere toepassingen te smeren.

 

Zoals de naam al aangeeft is deze STOU, Standard Tractor Oil Universal, breed inzetbaar voor zowel benzine als dieselmotoren, transmissies (incl. natte remmen) en hydraulische systemen.

Gebaseerd op hoogwaardige solvent geraffineerde basisoliƫn, waaraan additieven zijn toegevoegd om de volgende eigenschappen te verkrijgen:


  • Een sterk dispergerend en detergerend vermogen
  • Sterke anti-slijtage, anti-corrosie en anti-schuim eigenschappen
  • Zeer sterke weerstand tegen oxidatie
  • Goede EP-eigenschappen
  • Een hoge stabiele viscositeitindex


De Synmar AGRI STOU 10W-30 is zeer breed inzetbaar en geschikt voor onder andere: API GL-4, ACEA E3, Allison C4, CAT TO-2, John Deere J20C of een Case/New Holland MAT 3525. Voor een uitgebreid overzicht van alle specificaties, bekijk dan de meest actuele productinformatie hier.

 

De Agri STOU is beschikbaar in zowel onze handzame 5L verpakking voor het bijvullen op locatie als in onze grootverpakkingen (20L, 60L, 210L en 1000L) voor in de werkplaats. Dezelfde eigenschappen maar in een andere viscositeit? Synmar Agri STOU is ook beschikbaar in 10W-40, 15W-30 en 15W-40.

 

Benieuwd welke motorolie geschikt is voor uw tractor of landbouwmachine? Gebruik dan onze Olieadviseur om de juiste producten te vinden. Voer het merk en type in en u krijgt een passend advies op het gebied van alle smeermiddelen.  


Auteur: Synmar

keep in
touch

Wij zijn Synmar! Hoe kunnen we u vandaag van dienst zijn?

CONTACT qxio-arrow-right-c

synmar logo colour

Albert Schweitzerstraat 7
7131 PG Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0) 33 303 3044
info@synmar.nl

linkedin facebookmailmail