De juiste motorolie voor jouw motorfiets

Uitgelicht - REX 4T 10W-40


De juiste motorolie voor jouw motorfietsNiet alle motoroliën zijn gelijk. Dit geldt vooral voor auto- en motorfietsolie. Wanneer je hier niet bekend mee bent is het misschien verleidelijk te denken dat het verversen van de olie van je auto hetzelfde is als het verversen van de olie van je motor. Dit is echter niet het geval.


Het gebruik van de verkeerde olie kan je motorfiets ernstig beschadigen. Hoewel de handeling misschien hetzelfde is, is het doel en de formulering van de twee oliën verschillend. 


Motorfietsolie is uniek geformuleerd om bescherming te bieden aan de motoronderdelen en tandwielen. Vergeleken met automotoren vereist motorolie voor de motorfiets evenwichtige wrijvingseigenschappen omdat het de natte koppeling moet smeren die op haar beurt het motorvermogen overbrengt op de aandrijving. 


Het Synmar motorfiets assortiment omvat volledig synthetische, synthetische en minerale motoroliën. Dit zijn allemaal hoogwaardige motoroliën die speciaal zijn samengesteld om te voldoen aan de veeleisende behoeften van motorfietsen. Ze zijn volledig getest, zowel in het laboratorium als in het veld, om te helpen bij het leveren van optimale pk's en acceleratie. Daarom biedt Synmar een extreem hoog prestatieniveau en bescherming voor motorfietsmotoren.


Ons viertakt assortiment, welke uitermate geschikt is voor de motorfiets, bestaat uit de Rex en de Max serie. Hieronder vertellen wij meer over de REX serie.


REX 4T 10W-40 Mineral en REX 4T 10W-40 Synthetic


De Synmar REX 4T 10W-40 motoroliën zijn beschikbaar in twee kwaliteiten, een minerale en synthetische motorolie en zijn specifiek ontwikkelt voor de meest gangbare viertakt motorfietsen met of zonder natte plaatkoppeling. Gebaseerd op hoogwaardige basisoliën gecombineerd met uitgebalanceerde additieven bieden zij een uitstekende bescherming tegen slijtage, afzettingen, sludge en oxidatie en waarbij olieverdikking en olieverbruik worden beperkt tot het minimum. 


De Synmar REX 4T 10W-40 oliën bieden daarnaast een uitstekende bescherming voor de transmissie en een bevorderen een soepel werkende koppeling, waardoor kleven of slippen wordt voorkomen.

Door te kiezen voor de Synmar REX 4T 10W-40 motoroliën, verzekeren wij je van:   

  • een hoge en stabiele viscositeitindex
  • optimale frictie eigenschappen
  • een sterk anti-slijtage, anti-corrosie en anti-schuim vermogen
  • een zeer goede detergerende en dispergerende werking

Benieuwd of de REX ook geschikt is voor jouw motorfiets? Bekijk hier alle informatie over de REX of gebruik onze Olieadviseur en ontvang een passend advies.


keep in
touch

Wij zijn Synmar! Hoe kunnen we u vandaag van dienst zijn?

synmar logo colour

Albert Schweitzerstraat 7
7131 PG Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0) 33 303 3044
info@synmar.nl

linkedin facebookmailmail