Uitgelicht: Marine 15W-40

  • qxio-arrow-left-cTerug naar Nieuws overzicht

Marine 15W-40 - Vaarseizoen van start


Zorgeloos op het water met de juiste motorolie



Speciaal voor de scheepvaart- en watersportindustrie bieden wij hoogwaardige smeermiddelen die onder alle omstandigheden kunnen leveren. Of je nu op pad gaat met je zeilboot, motorjacht, speedboot of jetski, een goed draaiende motor is van cruciaal belang om zo het meest uit je dag op het water te halen. 


Omdat de omstandigheden op het water veel zwaarder zijn voor een motor zijn er speciale maritieme eisen gesteld aan smeermiddelen voor vaartuigen. Om de levensduur en het vaarplezier te verhogen is het belangrijk om gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige producten. In ons Marine assortiment vind je oliĆ«n voor zowel tweetakt- als viertaktmotoren die zowel voor buiten- als binnenboord toepassingen kunnen worden gebruikt. 


Synmar Marine 15W-40

Deze robuuste motorolie is speciaal ontwikkeld conform de laatste verbruiks-en uitlaatemissie-eisen, en voldoet aan alle hedendaagse kwaliteitseisen voor zowel Europese als Amerikaase en Japanse dieseloliĆ«n. De Synmar Marine 15W-40 is bij uitstek geschikt voor de zware dieselmotoren, maar kan ook ingezet worden in benzine-, LPG-, en lichte dieselmotoren, al dan niet uigerust met turbo en/of katalysator en/of common rail. 


Een hoogwaardige motorolie op basis van de nieuwste additieven. 


Samengevat:

  • toepasbaar in benzine- en dieselmotoren met of zonder turbocompressor
  • gering verlies door verdamping
  • hoge afschuifstabiliteit
  • grote slijtagebescherming
  • geschikt voor turbo en katalysator


Synmar Marine 15W-40 komt in een handige 1 liter verpakking voor aan boord, maar voor de grootverbruikers zijn ook mogelijkheden in 5, 20, 60 of 210L. 


Bekijk hier de producten, voor vragen neem contact op met onze Sales Managers.


keep in
touch

Wij zijn Synmar! Hoe kunnen we u vandaag van dienst zijn?

CONTACT qxio-arrow-right-c

synmar logo colour

Albert Schweitzerstraat 7
7131 PG Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0) 33 303 3044
info@synmar.nl

linkedin facebookmailmail