Klaar voor de zomer met Synmar Summerwash

  • qxio-arrow-left-cTerug naar Nieuws overzicht

Summerwash - Ready to use


Summerproof met Synmar SummerwashRuitenwisservloeistof, ook wel bekend als ruitensproeiervloeistof of ruitenreiniger, is een speciale vloeistof die wordt gebruik om autoruiten schoon te maken en het zicht te verbeteren tijdens het rijden. Ruitenwisservloeistof is ontworpen om vet, vuil, insectenresten en andere verontreinigingen van de voorruit en achterruit van een voertuig te verwijderen. 


Het gebruik van ruitenwisservloeistof is essentieel voor een goed zicht tijdens het rijden, vooral bij slechte weersomstandigheden zoals regen of modder. Het helpt ook om insectenresten en andere verontreinigingen gemakkelijk van de autoruiten te verwijderen, waardoor de veiligheid op de weg wordt verbeterd. Het is belangrijk om regelmatig het ruitenwisservloeistofniveau in het voertuig te controleren en bij te vullen indien nodig. Veel voertuigen hebben een waarschuwingslampje op het dashboard dat aangeeft wanneer het niveau laag is.


De Synmar Summerwash - ready to use - is een uitstekende reiniger voor in de zomermaanden en zoals de naam al aangeeft klaar voor gebruik en hoeft niet meer verdund te worden. Synmar Summerwash is veilig voor polycarbonaatruiten en laat geen strepen achter, het is niet corrosief, schadelijk of irriterend, zodat het veilig gebruikt kan worden. De Synmar Summerwash - ready to use - laat een frisse zomerse geur achter en zorgt ervoor dat de ruitenwissers soepel jouw voor- en achterruit schoon en droog trekt. 


Synmar Summerwash - ready to use - komt in een handige 5L verpakking maar is uiteraard ook verkrijgbaar in grootverpakkingen. 


Heb je interesse of vragen over onze Summerwash? Neem dan contact op met een van onze Sales Managers of bel met +31 (0)33-303 3044.


keep in
touch

Wij zijn Synmar! Hoe kunnen we u vandaag van dienst zijn?

CONTACT qxio-arrow-right-c

synmar logo colour

Albert Schweitzerstraat 7
7131 PG Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0) 33 303 3044
info@synmar.nl

linkedin facebookmailmail