Nieuwe productcatalogus beschikbaar

  • qxio-arrow-left-cTerug naar Nieuws overzicht

2024-2025 PRODUCT CATALOGUE

NEW PRODUCT CATALOGUE RELEASED

 

Wij hebben met trots een nieuwe catalogus voor 2024 – 2025 uitgebracht. Deze uitgebreide catalogus bevat een breed scala aan nieuwe producten, waaronder motor- en versnellingsbakolie, biologisch afbreekbare smeermiddelen en een innovatieve kettingzaagolie.

Uitbreiding van assortiment met nieuwe oliën
Met de lancering van deze nieuwe catalogus spelen we in op de groeiende vraag naar efficiënte en duurzame smeermiddelen. De nieuwste toevoegingen aan de productlijn zijn onder andere nieuwe motor- en versnellingsbak oliën voor de personenwagens evenals vrachtwagens.

Innovatie in biologisch afbreekbare producten
Synmar zet zich sterk in voor duurzaamheid en milieubewustzijn. In de nieuwe catalogus zijn daarom ook verschillende biologisch afbreekbare producten opgenomen. Deze smeermiddelen zijn ontwikkeld met het oog op een minimale ecologische voetafdruk, zonder concessies te doen aan de kwaliteit en prestaties.

Nieuw: kettingzaagolie voor ultieme prestaties
Een van de meest opvallende nieuwe producten is de innovatieve kettingzaagolie. Deze olie is speciaal ontworpen voor professioneel gebruik, biedt uitstekende smering onder de zwaarste omstandigheden en helpt de levensduur van kettingzagen aanzienlijk te verlengen. Dankzij de nieuwe formulering is er minder slijtage aan de ketting en het zaagblad, waardoor gebruikers langer en efficiënter kunnen werken.

Beschikbaarheid en meer informatie
De nieuwe Synmar catalogus is vanaf vandaag beschikbaar via deze link en biedt een gedetailleerd overzicht van het volledige assortiment aan producten en innovaties. Klanten kunnen rekenen op de vertrouwde kwaliteit van Synmar, gecombineerd met nieuwe technologieën die bijdragen aan betere prestaties en duurzaamheid.

Meer informatie is op te vragen op info@synmar.nl of via +31 (0)33 303 3044.


Auteur: Synmar

keep in
touch

Wij zijn Synmar! Hoe kunnen we u vandaag van dienst zijn?

CONTACT qxio-arrow-right-c

synmar logo colour

Albert Schweitzerstraat 7
7131 PG Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0) 33 303 3044
info@synmar.nl

linkedin facebookmailmail