Uitgelicht: AdBlue van Synmar

  • qxio-arrow-left-cTerug naar Nieuws overzicht

Maak kennis met AdBlue van Synmar


ADBLUE BY SYNMAR


Wat is AdBlue?

AdBlue is een hoogzuivere ureumoplossing dat wordt gebruikt in moderne dieselvoertuigen met een Selectieve Katalystische Reductie (SCR) uitlaatgasnabehandelingssysteem. Het is ontworpen om de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) die vrijkomt tijdens het verbrandingsproces van de motor te verminderen.


AdBlue is een mengsel van gedemineraliseerd water en een chemische stof genaamd ureum. Ureum is een organische verbinding die stikstof bevat en wordt gebruikt als een bron van ammoniak bij het SCR-proces. Het is een kleurloze vloeistof met een lichte geur. Het precieze mengsel van AdBlue bestaat doorgaans uit 32,5% ureum en 67,5% gedemineraliseerd water. Deze verhouding is cruciaal voor een effectieve reductie van stikstofoxiden (NOx) in het uitlaatgas van dieselmotoren. 


Toepassing

Synmar AdBlue wordt toegepast om NOx-emissie te verminderen in voertuigen die zijn uitgerust met SCR technology. Om aan de steeds stringentere milieueisen te voldoen kan Synmar AdBlue worden gebruikt in dieselvoertuigen zoals personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens en landbouwvoertuigen. 


Synmar AdBlue is verkrijgbaar in diverse verpakkingsmogelijkheden. Van een handzame 10 liter voor onderweg tot een 1000 liter IBC voor grootverbruik. Onze handige 10L verpakking is uitgerust met een geïntegreerde schenktuit, wat bijvullen makkelijk maakt.


Het bijvullen van AdBlue is net zo eenvoudig als het bijvullen van je ruitenwisservloeistof of het controleren van het oliepeil in een auto. Synmar Adblue is ongevaarlijk, niet brandbaar of explosief. Het is een vervoerbare vloeistof met een minimaal risico. Mocht je AdBlue op je handen krijgen, dan is enkel met water wassen voldoende. 


Voordelen

AdBlue, samen met de SCR techonologie, helpt NOx-emissies te verminderen, wat schadelijk verontreinigende stoffen zijn die bijdragen aan luchtvervuiling en smog. Door het gebruik van AdBlue kunnen dieselvoertuigen voldoen aan strenge emissienormen zoals die zijn vastgesteld door de Euro 6-regelgeving in Europa.


Bestellen
Wil je meer informatie of AdBlue van Synmar bestellen? Neem dan contact op met +31(0) 33-303 3044 of stuur een email naar info@synmar.nlAuteur: Synmar

keep in
touch

Wij zijn Synmar! Hoe kunnen we u vandaag van dienst zijn?

CONTACT qxio-arrow-right-c

synmar logo colour

Albert Schweitzerstraat 7
7131 PG Lichtenvoorde
The Netherlands

+31 (0) 33 303 3044
info@synmar.nl

linkedin facebookmailmail